Kun oikein viimesen päälle pietty ja hoidettu ( voi olla myös entisöity ) jenkkiauto pyyhältää ohi kevät-kesä auringon paistaessa, ei voi muuta kuin nostaa leuka asfaltilta takas paikalleen ja nielasta. Se on vaan jotain niin makiaa, ettei sanotuksi saa ;)

Onneksi kevät saa taas jenkkien V-moottorit jylläämään ja niitä näkee siellä täällä. Tai sitten vaan täällä! Keravalla on 11.4.2014 elikkäs eräänä Perjantaina automiittinki, jonne kokoontuu myös näitä kauniita jenkkejä. Aih, että.. 

Mutta kauaa ei tarvitse odottaa kunnes saa taas silmäniloa, kun Helsingin Messukeskuksessa on American Car Show! Meikäläinen on siellä ensimmäisenä ja kameran kanssa. Sellainen jenkkiautokuume on jo nyt, että piti niitä komistuksia netistä jo katsella. Siis niitä autoja. ;) 

Ropauskuumeeseen auttaa VIELÄ sekin että LATELA alkaa taas! Oij Jes! Kaiketi latelalaiset on tuolla Helsingin messukeskuksessakin pääsiäisen aikaan. Varmaa tietoa ei ole, mutta huhua leviää. Bieber auto on kaiketi näytillä silloin. Mene ja tiedä, minä menen ainakin!

858397_487803441256572_465166468_o-norma

Jos haaveista tulisi totta ja rahaa olis kuin vikoja berlingossa ( Citroen Berlingo ), niin hakisin samantein itselleni Plymouth Cudan. Vuosmallia 1970-1974 mieluiten. Silloin se jakoi korimallin uuden Dodge Challengerin kanssa. On muuten pikkasen nätti. Onhan tässä muitakin kivoja puolia, mutta koska en osaa päässälaskujakaan kunnolla niin mieluummin pää nokkapellin alle ja kattelee itte. Tulee opittua eniten kun saa nähdä ja koskea, kuin vain kuulla.

c12_0511_bg_01l_1970_1974_plymouth_barra

Kyllä sai taas Taunus rojekti lisää ideoita tästä autosta. Haaveilla saa aina, mutta tyhmä ei saa olla.

 

NFS, Aurora Sammalkorpi