Päivään on saatu mahtumaan tänään työpäivän lisäks ärripurria, pikaista reissua ja uutuutta :)

WP_001317-normal.jpg

Työpäivä päätty ja pääsi lähtemään kotio. Kuitenkin huomenna on yhden työkaverin viimeinen työpäivä samassa firmassa ja pitihän sitä kaverin jotakin keksiä. Kaverin kanssa lähdettiin käymään pikaisesti Helsingissä! Takaisin kuskatavaa löytyi, mutta samalla tuli nähtyä pikainen SUURI nähtävyys (kooltaan ennemminkin iso) Kirkko. :) En ikinä haluaisi asua ihmisiä täynnä olevassa pääkaupungissamme, mutta olisi ihanaa päästä sen kaduille kävelemään ja ikkunashoppailemaan :)

Matkalla sinne... noh.... 

Tiedätte varmasti tunteen kun ajatte omalla autollanne (jos olette autoihmisiä henkeen ja vereen) ja yhtäkkiä jostakin autosta lentää kivi tai nasta tuulilasiin. Kräts. Tai NAPS! Ja tuulilasissa on pienenpieni kuoppa. Särö. Kuvittele tämä NAPS ääni noin 170 kertaa! Ihmeteltiin että mitä hittoa mistä tämmönen ääni ja meidän edellä menee sitten kuorma-auto, jonka lavalla oli SORAA eikä minkäänlaista suojaa!! HITTO! Nyt on tuulilasissa merkkejä tapaturmasta... Ei siihen kuole mutta KAMOON!

WP_001319-normal.jpg

Helsinki oli nähty siltä osin ja kotiin oli kiire. Hitto. Aamupalaleipä puuttuu.. No eikuin kaupan kautta. Siellähän oli sitten esillä uusia proteiinijauheita! Mikä loistava ajankohta! Just tänään sain omalta hyllyltä kaks pussia pois kun loppuivat ja ostimpa sitten uuden tuttavuuden hyllylle. Pikaiset maistiaiset piti ottaa :) OLI HYVÄÄ! Aikaisemmin hyllyä koristaa myös Vanilja ja Valkosuklaa-Mansikka maut. Tämä Keksi-Kerma maku sopii kaveriksi oikein loistavasti. Iltapalaksi otan vielä raejuustoa ja marjoja. :) Tosta jauheesta sais tehtyä vaikka jonkinsortin jäädykettä - ilman että repsahtais haasteessa!

WP_001323-normal.jpg

Se oli tälle päivälle kasattu bloggaus, josta on hyvä taas jatkaa. 

Ai niin. Autokuume on edelleen päällä. :/

NFS, Aurora Sammalkorpi