Saanen esittäytyä:

Olen 22-vuotias naisentynkä nimeltä Aurora, jonka elämään kuuluu erittäin isossa osassa autot ja niiden harrastus. Asun metsän keskellä, jossa ovat myös laitumella peltilehmäni:

Vanhin ystäväiseni Ford Taunus, 2.0L bensakoneella, 1977 vuosmallia, kanttinen kolmiovinen cupee. <Coupe se on oikeasti>, väriltään musta.

Keskimmäinen mansikki on Volkswagen Golf, 1.4L bensakone, vuosmallia 1994. Mansikki on haalean punainen, myöskin kolmiovinen. Ollut ajossa nyt puolisen vuotta välillä koti-koulu. Matkaa on 86km per suunta. Nice.

Uusin mustikki on sitten Audi 100, 2.5tdi, 1994. Avant mallinen pakettiautoksi rekisteröity sininen kaunokainen, joka tuli omaksi, kun myytiin vian takia pois. Vian korjaukseen meni yhteensä 60h, mutta ompahan nyt kunnossa. Oh, Yeah!


Autoja on ollut enemmänkin, mutta niistä aikaisemmista on hankiuduttu eroon. Niistä kerron sitten joskus. Mutta saksalaisia kaunottaria olleet nämäkin. Ranskalaisia nautin ainoastaan Hesestä tai kotiuunista.

Opiskelen Lahdessa ajoneuvoasennusta ja valmistunkin tässä parin kuukauden päästä. Työpaikka on jo plakkarissa.

Kuntoa kasvatan - hyvän kropan saamisen lisäksi - KOTONA, jotta pärjäisin miesten kanssa työmaalla. EN käy salilla treenailemassa, koska aluksi häpesin vartaloani ja liikkeitäni. Nyt kuitenkin olen saanut kuntoa kohotettua mukavasti ENKÄ siltikään halua maksaa salille menosta. 

Tässä oli kaikki mitä tähän mennessä saa itsestään irti. En paljasta itsestäni kaikkea heti aluksi ;)


NFS, Aurora Sammalkorpi.