Kesä tulee kovaa vauhtia ja kovaa vauhtia ajaa myös motoristit. Paitsi minä...

Wreck_It_Ralph_EW_Exclusive_RGB-12-norma

Muistan tässä jokunen aika sitten, kun tuli tilanne jossa jengiä meni hankkimaan rätkäkorttia kauheella vimmalla. Syy oli siinä että kohta tulisi uudistus jonka mukaan rätkäkortti piti käyä uusimassa tietystä hetkestä lähtien 5 vuoden välein. Kiirehän siinä tuli ja rupesin itsekkin silloin miettimään kortin hankkimista. Aluksi kyselin kotopuolessa mielipiteitä summuuta mutta kaikkien suusta tuli sama virsi. EI! Ei, ei ei! EI! Ja vielä kerran.. hmm.. EI! Syy oli siinä että olisin loukannut itseäni. Siksi ei.

Päätin kuitenkin yrittää! Varasin netistä ajan rätkäkouluun ja kohta jo tulikin sähköpostia: "Anteeksi, mutta meillä ei ole haluamallesi kurssille kulkuneuvoa tällä hetkellä." No helevetti. Seuraavaa matoa koukkuun.

Toisesta paikkaa tulikin jo puhelinsoitto mikä muutti kaiken. KAIKEN. Se meni näin:

- Juu kyllä meille voit tulla suorittamaan A2 korttia.

- Hienoa!

Sitten kysymys josta alamäki alkoi....

- Hei muuten, kuinka pitkä olet?

- Olen 159cm.

- Sitten meillä on ongelma....

Olin liian lyhyt. Moottoripyörä, jolla voin hankkia kortin, piti olla madallettu. Niitä ei löydy kaikista autokouluista ja siksi sen etsiminen oli hankalaa. Olisi pitänyt käydä kokeilemassa joka paikkaan persettään penkkiin ja katsoa yltääkö jalat maahan. Varpaillaan oloa ei suositeltu! Siis pidettäessä pyörää pystyssä. Paikoillaan. Hitto...

Joka kesä harmittaa kun korttia taikka pyörää ei ole, mutta minkäs teet. Yritän kyllä vielä, hitot siitä pitääkö käydä viiden vuoden välein uusimassa korttia. Sitten käyn. So what. Harmittaa kuitenkin. Varsinkin kun tiedän jo, minkä rätkän haluaisin :)

gsss-normal.jpg

Suzuki GS. Mustana. 

Flat-Track-IMG_4920-copy-Motorcycle-Mojo

Tämä on kai realistisin näkemys omalle kohdalleni :D

Kyllä välillä harmittaa lyhyenä oleminen, mutta mieluummin lyhyt kuin liian pitkä. ;) Puhun omasta pituudestani edelleen :D

Nyt netistä kattelemaan LATELA 2 jaksoja. Tarvitsen muuta ajateltavaa !

BTW, (ei BMW) Audini sivupeili on saatu tänään maalattua :) Maalasin itse ;) huomenna lakka pintaan ja autoon kiinni! JES!

NFS, Aurora Sammalkorpi