Ford Mustang, omasta mielestä parhaiten siitä 60-luvun lopusta on oikeasti kaunis auto.

Sellanen legenda kun on omissa nimissä, niin mä oon saanu tehtyä jotakin oikein. Kuitenkin, nyt ottaa koppaan kun ei oo sellaiseen autoon varaa, mutta kuka kieltää leikkimästä mielikuvituksella ja rakentamasta sellasta? Idea onkin seuraava:

Pihalla tuossa nököttää odottamassa Ford Taunus, 1977 vuosmallia ja sillä on seuraavaks vuorossa Make Over! (kyllä mä leikin pienenä barbeilla jonkun verran, mutta prätkähiiret oli kovempi juttu!) :D Olishan se tylsää vaan vähän laittaa maalia päälle, kun voi tehdä paljon muutakin!

Yhtälö: Ford Taunus + vaikutteita autosta Ford Mustang = <3

mdmp_1102_06_%2B1967_ford_mustang_coupe%

mdmp_1102_03_%2B1967_ford_mustang_coupe%

tämä tässä on Ford Mustang, jonka kuvat nappasin Googlen kuvahaulla. Erittäin kaunis ja silmää miellyttävä. <3

Vaikutteita otetaan näistä kuvista omaan autoon.WP_001260-normal.jpg

takalokasuojan yläosa menee uusiksi, maski menee uusiksi, auton väri menee uusiksi, puskurit uusiksi, mittaristo uusiksi, MOOTTORI vaihtoon!! :) moottori on tällä hetkellä Sierran kone, mistä en tykkää en yhtään. Sori niille, jotka riesalle kumartaa, mutta haluaisin taunuksen V6 moottorin vanhan tilalle... ;) Onhan tuossa tekemistä, mutta kohta on kesä ja taivas on rajana - sananmukaisesti, ei oo tallipaikkaa missä tehdä :D Mutta so what!

 

BTW, haaste onnistunu tähän mennessä juuri kuten suunniteltu! Kokonaista pari päivää takana eikä tunnu missään, nimimerkillä katsotaan viikon päästä :D Ennenkin on oltu karkkilakossa vuoden verran, ja alkoholilakossa kans, mutta nyt on muuten herkkuperseen painajainen. Onneks on olemassa herelmiä! :)

 

NFS, Aurora Sammalkorpi