WP_001313-normal.jpg

No nyt on liput lunastettu! <3 Pääsee pääsiäisenä virpomaan messukeskukseen autokuumetta itelleen oikein olan takaa. Miettikää nyt sitä autojen määrää! Ja kun ne on laitettu viimosen päälle sinne näytille! Oih oih! :)

Tänään pääsi treenailemaan! <3 piti olla lihaskuntoa mutta tuon 3 päivän tauon takia päätin vetää aerobista + vatsalihaksia niin että hiki valuu. Jillian Michaelsin Killer Abs treenin tein ja nyt tuntuu hyyvältä :) Huomenna vielä vähän aerobista, vaikka kickboxinkia tai tae bota.... Luojan kiitos mulla ei ole istumatyötä...

Autoalalla kun on korjaamopuolella, saa liikkua oikein mukavasti päivän aikana. Ei tuu niitä hetkiä, että istuis paikallaan naputellen tietokonetta. Onhan se naputtelukin työtä, mutta liikkumatyö on mahtavaa hyötyliikuntaa. Nautin :)

Stressiä nousee pintaan hiukan, kun pitäisi opinnäytetyökin saada kokonaan valmiiksi. Onhan siinä jo asiat, mutta viilaus puuttuu. Ennen pääsiäistä on se tehtävä. Sitten on tavallaan palkinnoksi tuo American Car Show. HYÖTYLIIKUNTAA MUUTEN SIELLÄKIN PYÖRIMINEN!!!! :) Mä oon iha sekasi :D

Maanantai kun on kulunut, on loppuviikko perjantain odotusta :)

Tuli muuten keksittyä - iihan itse ;) - tämmöinenkin virke:

"On synti ajaa rumalla autolla ja antaa muiden olla huomaamatta, kuin ajaa hienolla autolla ja tehdä toiset kateellisiksi"

Nyt vain tarttis sen hienon auton ;)

NFS, Aurora Sammalkorpi