Jaksoja alkaa nyt tällä viikolla ainakin kaksin kappalein. 

Ensin alkaa 2+2+2 ohjelmassa toka kakkonen eli LIHASKUNTO! Voi että niitä odottaa kun joutuu kaks viikkoa treenaamaan sydän kurkussa niin nyt saa lihaksia palamaan ja melkein irtoomaan!

Maanantaina luvassa on :

Lihaskuntoa : Jalat + Vatsa + Peppu!

Siihen kuuluu siis alkulämmittelyä, itse treeni ja venyttelyt yms. Treenin kulku on seuraava; Jaloille tehdään yksi sarja, minkä toistojen määrä riippuu painosta, jonka jälkeen 30s-60s taukoa ja 4 kertaa se. 

Esimerkiksi. leveä kyykky + levytanko hartioilla, toistoja 10-13 --> 60s taukoa. Tämä kaikki kertaa 3. 

Viimeset toistot tuntuu ja huudon kanssa melkein saa tehdä loppuun.

Teen Jalat + Peppu osiot yksissä, eli kun teen yhtä sarjaa yritän saada siinä treenattua molempia. Aina ei tuo onnistu ja niille tuleekin omat liikkeet. 

Vatsat on aina inhottavia tehdä omasta mielestäni, mutta nyt kun Jillian Michaelsin 6 week ABS treeniä on vedetty niin vinkkejä on tullut paljon. Nyt tulee tehtyä vatsat hyvillä mielin ;)

Huomenna on sitten Ojentajat + Hauis, keskiviikkona Olkapäät + Selkä ja sitten alkaa rundi uusiksi. Vatsat lisään vielä olkapäät + selän kanssa, koska kesä on tulossa ja vatta saatava kuntoon. Ruokavalio on erittäin suuressa osassa, joten vatsan treenaus ei yksin riitä. Lauantaisin on lepopäivä.

Treenin teen kotona, youtubesta saa hyviä dancemix kappaleita taustalle pumppaamaan. Ohjelma on myös itse suunniteltu ja on tuottanut sen verran tulosta että pidän siitä kiinni. 

TOINEN jakso mikä alkaa tällä viikolla on TYÖSSÄOPPIMISJAKSO! Se meinaa omalla kohdalla sitä, että meikäläinen laittaa työvaatteet niskaan ja suuntaa autokorjaamolle. Enkä ole missään vastaanotossa tai siivoamassa. Teen korjaamon puolella niin huoltoja kuin korjailuja, miten tarve vaatii ja opin joka päivä jotakin uutta! Oi että on ihanaa kun saa moottoriöljyä kynsien alle <3 

Ilman hyvää kuntoa ei korjaamohommista tulis mun kohdalla mitää :D

NFS, Aurora Sammalkorpi